Набивка сальникова графітова

Набивка сальникова графітоваНабивка сальникова графітова виготовляється з графітової фольги. Вона може мати різний перетин і щільність. Вона використовується для ущільнення арматури, сальникових камер насосів і для герметизації з'єднань апаратів. Вона має різну марку набивання, кожна з якої виділяється своїм певним описом. Її технічні характеристики демонструють її як міцний, надійний і зносостійкий матеріал.
Дізнатися про набивку сальникову графітову більше змістовної інформації можна на нашому офіційному сайті. На ньому Ви ознайомитеся з усіма її властивостями, перевагами і сферами, де її можна використовувати. Також він дозволить дізнатися Вам більше про специфіку нашої діяльності і про всі пропоновані нами послуги.
Набивка графітова сальникова має досить низький коефіцієнт тертя і високу теплопровідність набивання. Її використання зменшує механічне зношування, вплив корозії і збільшує експлуатаційний термін того чи іншого агрегату.

Якщо Вам потрібна високоякісна набивка сальникова графітова, тоді звертайтеся до нас за професійною допомогою. ТОВ «ТМСпецмаш» є єдиним в нашій країні заводом, який освоїв цикл промислового виробництва терморозширеного графіту та ущільнюючих з нього матеріалів.


У нас Ви зможете придбати набивку сальникову графітову марки «Термографенит» в будь-якій необхідній Вам кількості.
Скористайтеся безкоштовною консультацією нашого кваліфікованого фахівця, щоб знайти відповіді на всі свої питання щодо набивки сальникової графітової. Номер телефону, за який можна з нами зв'язатися вказано на сайті.